Over Student aan Bedrijf

Student aan Bedrijf is voortgekomen uit het bekende succesverhaal van Student aan Huis en heeft inmiddels meer dan 5 jaar ervaring opgebouwd als het vooraanstaand uitzendbureau van IT-talenten. Gedurende deze periode hebben wij een sterke reputatie opgebouwd, door organisaties te voorzien van hoogwaardige, tijdelijke en vooral flexibele IT-ondersteuning. 

Onze grote pool van IT-talenten staat klaar om diverse sectoren te bedienen, waaronder IT-dienstverleners, onderwijsinstellingen, overheden, zorginstellingen, ziekenhuizen en groot- en middelgroot MKB. Dankzij onze brede ervaring begrijpen wij de specifieke behoeften en uitdagingen van verschillende branches, waardoor wij op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden. 

Wat Student aan Bedrijf echt onderscheidt is onze nauwe samenwerking met Student aan Huis en iTalented. Deze synergie stelt ons in staat een unieke propositie te bieden en Young IT-talents te begeleiden op hun reis ‘van Bijbaan naar (hun) Droombaan’.  

Door middel van gerichte en persoonlijke ondersteuning en coaching zorgen wij ervoor dat onze IT’ers niet alleen waardevol zijn voor tijdelijke opdrachten, maar ook de vaardigheden en ervaring ontwikkelen die nodig zijn om hun aankomende carrière op te bouwen en hun professionele doelen te bereiken. 

Bij Student aan Bedrijf geloven wij in duurzame relaties en streven wij ernaar om de brug te slaan tussen onderwijs, werkervaring en een succesvolle carrière pad in de IT-sector.  

Met ons team van toegewijde professionals, streven we ernaar om een blijvende impact te hebben op zowel de individuele loopbaanontwikkeling, als de groei van de organisaties waarmee wij samenwerken.

Meer dan 1.500 IT- (werk) talenten.

Op maat gemaakte oplossingen.

Direct inzetbaar en snel geregeld.

Snel op- en afschalen.

Ontmoet ons team

Stijn ten Seldam

Salesmanager

Joy Mentink

Accountmanager

Jochem van Beemen

Accountmanager

Jaap van Meerveld

Directie

Daan van Engers

Directie

Jessica van Horssen

Marketing Lead

Sharon van Renselaar

Studentenmanager

Martijn Lutterop

Projectmanager

Kristan Ruiter

Project manager

Dexter Walta

Content Creator