Onze IT-oplossingen.

Een greep uit ons dienstenpakket

Data-entry

download

Optimaliseer je data-entry processen met de innovatieve vaardigheden van onze IT-talenten. Zij brengen niet alleen technische expertise, maar ook frisse denkwijzen en efficiëntie naar je bedrijf. Laat hen de herhalende data-entry taken automatiseren, de kwaliteit van gegevens verbeteren en gebruiksvriendelijke interfaces ontwerpen die jouw team productiever maken.

Werkstudent

Ontwerp zonder titel (14)

Een IT-werkstudent is een student die parttime werkt, terwijl hij of zij nog bezig is met zijn of haar studie. Deze studenten combineren hun academische verplichtingen met praktijkervaring in de IT-sector. Ze worden vaak ingezet om taken uit te voeren zoals softwareontwikkeling, systeembeheer, helpdeskondersteuning, testen van applicaties of andere IT-gerelateerde taken, afhankelijk van hun vaardigheden en studierichting. Ze brengen frisse energie en een vernieuwende blik naar hun werkplek toe.

IT-helpdesk

phone

Een flexibel poolconcept; Ideaal voor het omgaan met piekmomenten en het opvangen van uitval van uw personeel. Inzetbaar tijdens drukke periodes, als flexibele schil, om ziekteverzuim op te vangen en tijdens vakantieperiodes.

Software installatie en testen applicaties

headset

Laat nieuwe software installeren of evalueren door onze IT-talenten. Denk hierbij aan: 

  • Updates of upgrades van software of vernieuwde software. 
  • Het evalueren van zowel technische als functionele aspecten van softwareproducten.  
  • Testen van nieuwe applicaties, websites en/of softwareproducten, inclusief usability testing. 

Door een van onze IT-talenten in te huren voor jouw software-installatie profiteer jij niet alleen van technische bekwaamheid, maar ook van een frisse en innovatieve benadering.  

Werkplekken inrichten

papers

Richt uw werkplekken efficiënt in met onze extra helpende handen! Wij verzorgen de volledige inrichting van werkplekken, inclusief het plaatsen van beeldschermen en het aansluiten van muizen en toetsenborden. Kies voor onze diensten en geniet niet alleen van

een vlotte werkplekinrichting, maar ook van de voordelen van samenwerken met onze innovatieve en gemotiveerde IT-studenten.

Uitrol hardware & software

download

Verbeter duurzame waarde en prestaties door een strategische aanpak van lifecycle management, waarbij de technologische infrastructuur flexibel wordt aangepast aan veranderende bedrijfsbehoeften en de levensduur van hardware en software wordt geoptimaliseerd.

Floorwalking

phone

Vergroot het succes van je IT-veranderprojecten met onze floorwalking service. Of het nu gaat om tijdelijke of langdurige ondersteuning, wij bieden hulp tijdens en na migratieprojecten, inclusief nazorg bij de overgang naar nieuwe systemen.

Migratieprojecten

papers

Krijgt u tijdens een migratieproject behoefte aan extra ondersteuning? Onze IT-talenten hebben de nodige ervaring en kunnen snel zelfstandig ingezet worden om uw migratieproject succesvol te begeleiden. Wij bieden assistentie tijdens en na het migratieproces, inclusief nazorg bij de overgang naar een nieuw systeem. Onze experts vangen eerste lijn vragen op, vergroten de acceptatie van het nieuwe systeem binnen uw personeel en bieden doorlopende gebruikersondersteuning voor diverse IT-zaken, zoals bijvoorbeeld printerproblemen. Zo behoudt u controle over het migratieproces.

Bekijk onze voorbeeldcases

IT-migratieproject

‘Scholengemeenschap DeBasisFluvius in Arnhem heeft de behoefte aan tijdelijke externe IT ondersteuning voor een omvangrijk IT- migratieproject.’

Wij hebben voor deze opdracht voor de duur van 6 maanden een groep met ervaren IT-studenten geselecteerd om dit migratieproject voor DeBasisFluvius volledig uit te voeren. Onze studenten hebben op ruim 35 verschillende locaties nieuwe Chromebooks geïnstalleerd en pc’s en laptops geüpdate naar Windows 10.

Onder continue begeleiding van onze projectleider hebben wij in goede afstemming met DeBasisFluvius de gehele organisatie van dit migratieproject op ons genomen en geïmplementeerd.

0
Chromebooks geconfigureerd
0
Locaties
0
Studenten
0
Maanden

IT-helpdesk

‘Een leverancier van zorgmail heeft voor een software integratieproject tijdelijk behoefte aan extra bemanning van hun IT-helpdesk.’

Onze IT-talenten hebben naast het algemeen werkpleksupport ook nieuwe werkplekken ingericht met onder andere de Office-software en thinclients-werkplekken ondersteund.

Om ervoor te zorgen dat de talenten op de juiste momenten en op de juiste afdelingen ingezet werden, én om de medewerkers te voorzien van de benodigde actuele floorwalk-ondersteuning, stond onze projectleider in dagelijks contact met de contactpersoon van deze gemeente.

0
Softwaremigraties
0
Dagen
0
Studenten

Floorwalking

‘Een middelgrote Nederlandse gemeente heeft op korte termijn behoefte aan IT-ondersteuning op de werkvloer voor het direct kunnen beantwoorden van verschillende vragen van medewerkers en het direct on-site kunnen oplossen van mogelijke IT-issues.’

Voor dit twee maanden durende project hebben wij een groep van 5 ervaren IT-studenten uit de directe regio ingezet. Deze studenten hebben naast het algemeen werkpleksupport ook nieuwe werkplekken ingericht met onder andere Office 2016 en thin clients werkplekken ondersteund.

Om er voor te zorgen dat de studenten op de juiste momenten en afdelingen ingezet werden en om de medewerkers te voorzien van de benodigde actuele floorwalk-ondersteuning, stond onze projectleider in dagelijks contact met de contactpersoon van deze gemeente.

0
werkplekken
0
Dagen
0
Studenten