Open vacature Student aan Bedrijf

Kom bij Student aan Bedrijf werken!

Wij zoeken per direct gemotiveerde IT-talenten voor een groot scala aan verschillende IT-projecten bij onze partners. Ben jij die gemotiveerde IT’er, die naast je studie waardevolle werkervaring op wilt doen in het bedrijfsleven en goed wil bijverdienen? Dan zoeken wij jou!

Vind jij het namelijk leuk om als bijbaan te werken als floorwalker, ondersteuner bij migratieprojecten, support engineer, werkplekbeheerder, 1ste of 2e-lijns suppoter, etc. etc, op locatie bij bedrijven? Ben jij nu of op een later moment per week tussen de één of vijf doordeweekse dagen beschikbaar? En vind jij het leuk om bij verschillende bedrijven en op verschillende projecten ingezet te kunnen worden? Meld je dan nu aan bij Student aan Bedrijf.

Je kunt rekenen op een marktconform all-in salaris van tussen de €15,00 en €18,00 per uur en de projecten waarop je ingezet kan worden passen altijd bij jouw (IT-)expertises en wensen. Kortom, wij bieden een leuke, afwisselende en uitdagende bijbaan waarin je jezelf kunt ontwikkelen, goed kunt bijverdienen en waarin je de vrijheid hebt om te werken wanneer het jou (naast je studie) het beste past.

Solliciteer direct!

Persoonsgegevens

DD slash MM slash JJJJ

Contactgegevens

Adresgegevens

MM slash DD slash JJJJ
MM slash DD slash JJJJ

Opleiding

Max. bestandsgrootte: 25 MB.

Motivatie & Bron