Ondersteuning op een middelbare school

Kom scholieren ondersteunen bij de uitrol van laptops op een basisschool!

 

Opdrachtgever

De opdrachtgever is een katholieke school welke qua sfeer een echte
regioschool is. Je merkt het aan de ontspannen manier waarop leerlingen, begeleiders en docenten met
elkaar omgaan. Openheid en bereikbaarheid zitten binnen het DNA van de opdrachtgever en
daar zijn ze erg trots op.

 

Opdrachtomschrijving

De opdrachtgever is opzoek naar ondersteuning bij de uitrol van de laptops aan de nieuwe brugklasleerlingen welke begin september gaan starten. De uitrol van de laptops zal plaats vinden op
woensdag 4 en donderdag 5 september. Voor de woensdag is de wens om 8 IT-talenten in te zetten en donderdag 6 IT-talenten welke kunnen ondersteunen bij de uitrol van de nieuwe laptops.
Je gaat ondersteunen bij de uitrol en installatie van de nieuwe laptops bij de brugklasleerlingen. Het is van belang dat je voor de klas durft te staan en goed uitleg kunt geven. De opdrachtgever zal hierbij zorgen voor een PowerPoint presentatie die gebruikt kan worden als leidraad bij de installatie en ingebruikname van de nieuwe laptops. Het betreft een standaard Windows 11 installatie. Het is een pre als jij al ervaring hebt met een klassikale uitrol van laptops.

Wie wij zoeken

•Minimaal MBO 3 IT/ICT niveau
• Je bent sociaal
• Je hebt een open houding en bent communicatief vaardig

Aanbod

Het gaat om woensdag 4 september en donderdag 5 september. Voor deze opdracht zoeken wij meerdere kandidaten, het zou fijn zijn als je beide dagen beschikbaar bent. Je begint beide dagen rond 09.00 uur tot ongeveer 15.00 uur. Voor deze opdracht bieden we je een all-in salaris van €18,00 per uur en 23 cent reiskostenvergoeding per km (woon-werkverkeer).

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jochem van Beemen. Jochem is bereikbaar via het mailadres [email protected] of via het telefoonnummer 088-2200220
Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Vul dan het onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer direct!

Persoonsgegevens

DD slash MM slash JJJJ

Contactgegevens

Adresgegevens

MM slash DD slash JJJJ
MM slash DD slash JJJJ

Opleiding

Max. bestandsgrootte: 25 MB.

Motivatie & Bron