studentaanbedrijf.nl

IT-ondersteuning op een dagbesteding

IT-ondersteuning op een dagbesteding

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een bedrijf in Goes welke jongeren met een achterstand tot de arbeidsmarkt met een passie voor IT helpt. De dagbesteding is elke week van ma t/m do in groepen van 10 tot 15 deelnemers, waarbij altijd een gediplomeerd zorgverlener aanwezig is die de deelnemers begeleid.

 

Opdrachtomschrijving

Wij zijn per direct opzoek naar een kandidaat (minimaal een MBO gerelateerde IT/ICT opleiding is vereist) voor een leuke vacature waarbij jij jouw sociale skills kan laten uitblinken! Het betreft de ondersteuning en het verder op weg helpen van de deelnemers.

 

Je gaat ondersteuning bieden bij:

• Web/mobiele apps & games ontwikkelen
• Windows-systemen beheren
• Computers repareren (hardware)

 

Aanbod

Voor deze opdracht zoeken wij een kandidaat die 12 uur, verdeeld over 2 dagen, per week beschikbaar is. Het is belangrijk dat jij elke donderdag van 09.00 tot 16.00 beschikbaar bent. Je andere werkdag mag je dus zelf kiezen!

 

Wat wij bieden:

• All-in loon van €17,34 per uur
• Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer

Ben je sociaal vaardig en vind je het leuk om andere jongeren uitleg te geven en te helpen met verschillende IT vraagstukken? Dan horen wij graag van je!

 

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jochem van Beemen. Jochem is bereikbaar via het mailadres [email protected] of via het telefoonnummer 088-2200220.

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Vul dan het onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer direct!

Persoonsgegevens

DD slash MM slash JJJJ

Contactgegevens

Adresgegevens

MM slash DD slash JJJJ
MM slash DD slash JJJJ

Opleiding

Max. bestandsgrootte: 25 MB.

Motivatie & Bron