Front-end developer

Front-end developer (ASP.NET MVC) in Rotterdam

Opdrachtomschrijving

Voor een grote klant in Rotterdam welke gespecialiseerd is in de automatisering van retail organisaties zijn wij opzoek naar een front-end developer. De software welke dit bedrijf bouwt is het kloppend hart van een winkel/groothandel en regelt alle processen die te maken hebben met verkoop, inkoop, omni-channel/webshops/e-commerce, logistiek, voorraadbeheer, boekhouding, reporting/dashboarding en nog veel meer. Als frond-end developer is het jouw taak om samen met je team dit nieuwe platform te bouwen middels moderne technieken zoals ASP.Net Core 6, Tailwind CSS, JavaScript en jQuery, waarbij stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid en de beleving van de eindgebruiker centraal staan. Kortom: wij hebben een mooie uitdaging voor een ASP.Net Front-end developer als jij klaarliggen, bij een professioneel en gezond bedrijf.

Dagen en uren

Dit betreft een vaste functie voor 32-40 uur per week. Mogelijkheid om hybride te werken.

Aanbod

Je komt rechtstreeks te werken bij de opdrachtgever welke afhankelijk van je kennis en ervaring een marktconform salaris biedt.

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met: Jochem van Beemen. Hij is bereikbaar via het mailadres: [email protected] of via het telefoonnummer: 088-2200220.

Solliciteer direct!

Persoonsgegevens

DD slash MM slash JJJJ

Contactgegevens

Adresgegevens

MM slash DD slash JJJJ
MM slash DD slash JJJJ

Opleiding

Max. bestandsgrootte: 25 MB.

Motivatie & Bron