studentaanbedrijf.nl

DigiCoach voor een overheidsinstelling in de Bilt

DigiCoach voor een overheidsinstelling in de Bilt

Opdrachtgever

De opdrachtgever is een overheidsinstelling in de Bilt en een professionele, kennisintensieve organisatie. De organisatie heeft een veranderopgave om klaar te zijn voor de toekomst van de dienstverlening. Het is een platte organisatie met korte lijnen. Sinds Corona is de opdrachtgever hybride gaan werken, en is ook het kantoor in toenemende mate ‘flex’ ingericht. Om deze verandering te begeleiden, zoeken ze een gemotiveerde, leergierige student/uitzendkracht om rond te hebben lopen die bereid is de meest uiteenlopende zaken op te pakken op IT-gebied. Ook wel een DigiCoach genoemd.

Opdrachtomschrijving

– Het geven van trainingen/ demo’s en 1 op 1 uitleg over diverse applicaties en systemen
– Eerste aanspreekpunt bij storingen en problemen op gebied van hybride en flexwerken
– Ondersteunen op werkplekken
– Ondersteunen op audiovisuele middelen
– Operationeel aanspreekpunt op de werkvloer
– Beantwoorden van vragen en ondersteuning op verschillende bedrijfsapplicaties (JIRA, MIRO, Confluence etc.)
– Uitvoeren van div. werkzaamheden waar nodig, denk aan het uitfaseren van infonoden waarbij informatie van het ene systeem naar het andere wordt gezet, of het plaatsen van informatiestickers.

Wie wij zoeken

– Minimaal HBO niveau
– Kennis van IT
– Sociaal
– Professioneel

Aanbod

 

Dit betreft een vaste functie voor 12 uur per week op de maandag en de woensdag. De start van de opdracht is op 1 mei en duurt tot 31 december 2024. Je komt rechtstreeks te werken bij de opdrachtgever. Je komt rechtstreeks te werken bij de opdrachtgever. Je kunt rekenen op bruto salaris van minimaal € 14,75 per uur.

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jochem van Beemen. Jochem is bereikbaar via het mailadres [email protected] of via het telefoonnummer
088-2200220
Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Vul dan het onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer direct!

Persoonsgegevens

DD slash MM slash JJJJ

Contactgegevens

Adresgegevens

MM slash DD slash JJJJ
MM slash DD slash JJJJ

Opleiding

Max. bestandsgrootte: 25 MB.

Motivatie & Bron